Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою і главою ВП Андрієм Єрмаком відвідали зйомки новорічного випуску "Вечірнього Кварталу".

Глава держави відвідав своїх старих друзів і колег у студії "Квартал 95" під час зйомок новорічного випуску. Звичайно, Президент не брав участі в гумористичних сценках, але був у ролі відданого глядача разом з дружиною і керівником ОП.

З нагоди візиту Зеленського головні актори зіграли парочку смішних номерів, де майстерно пародіювали і по-доброму жартували над ним. Гуморист Юрій Великий також не упустив хорошої можливості і видав декілька пустотливих фраз, які тут же розбурхали всіх глядачів і Президента в тому числі.

"Давно я такої великої кількості людей без плакатів не бачив", - спародіював Президента актор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Євген Кошовий аналогічно не міг залишити без уваги свого близького друга і колишнього колегу з "Кварталу".

"Цікаво, якщо я розслаблю живіт, гудзик, що вистрілив буде вважатися замахом на президента? Треба мені рідше Кличка грати, башка зовсім не розуміє", - пожартував гуморист.