Наступний повний місяць пройде в суботу, 18 грудня, 2021 року о 22:36 за Києвом. Відомо, що Місяць перебуватиме в небі в цілому 15 годин і 33 хвилини. Ця подія випала на найдовшу ніч у році.

Експерти радять бути готовим змінити своє життя на краще і приємним зустрічам.

Інші називають грудневий повний місяць "Вовчою ніччю", оскільки відомо, що вовки виють посеред ночі в холодну пору року. Однак ця назва також використовується для січневого повного місяця.

У цей час необхідно зосередити увагу на емоціях і інстинктах, оскільки вони підкажуть вам, як долати труднощі, з якими ви стикаєтеся. Підсвідомість змусить вас усвідомити більш важливі речі у вашому житті, про які часто забувають.

Повний місяць у Києві, скріншот: YouTube
Повний місяць у Києві, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зосередьтеся на тому, щоб залишатися здоровим

Ніколи не пізно почати більш здорову дієту або нову здорову звичку. Ми вважаємо за краще нездорову їжу і напої, які шкідливі для нашого здоров'я. Детоксикації нашого тіла ніколи не пізно. Якщо ви почнете сьогодні і старанно дотримуєтеся розпорядку дня або дієти лікаря, ви безумовно робите те, що потрібно для себе і здоров'я свого тіла.

Медитація

Вам не обов'язково весь час починати з повної ізоляції і медитації. Дитячі кроки важливі. Більшість людей уникають медитації, тому що не знають, що вона насправді тягне за собою. Медитація допомагає вивести токсини з вашого тіла і поглянути на життя більш свіжим поглядом.

Переоцініть свої переконання

Ми майже ніколи не звертаємо уваги на актуальність наших особистостей і принципів. Ми весь час працюємо на автопілоті. Зупиніться, сядьте і оцініть свої дії і реакції. Що ви найбільше цінуєте в людині? Дізнайтеся більше про те, як ви реагуєте на життя, а потім подивіться, чи вони виправдані.

Повний місяць у Києві, скріншот: YouTube
Повний місяць у Києві, скріншот: YouTube

Зверніть увагу на свою інтуїцію

Немає нічого, що могло б зрівнятися з початковою енергією або вашим внутрішнім чуттям. Якщо ваш шлунок перевертається при думці про щось, то стежте за цим почуттям, тому що зазвичай воно правильне. Слухайте своє шосте почуття. Він постійно щосили намагається спілкуватися з вами.

Прийняти зміни

Речі рідко коли-небудь залишаються колишніми. Для еволюції зміни неминучі. Крім фізичного царства, є кілька інших просторів, які постійно піддаються модифікації.

Раніше повідомляли, 2022 рік - це рік трьох двійок і в сумі вони дають число шість, а це любов, щастя і процвітання, - астролог Влад Росс.

Як повідомляв Знай.uа, День пророка Авакума - 15 грудня: що потрібно зробити жінкам від безсоння дітей, і прикмети.

Знай.uа писав, сильний приворот людина сама з себе зняти не зможе, - таролог Анастасія Козачок.