В Інтернеті з'явилася моторошна історія Хайлі Парк, яка 2 грудня 2021 року народила другого сина, раніше терміну на три тижні.

Це особистий вибір дівчини, бо в той же день помер її чоловік від раку, після боротьби протягом цілого року. Йому поставили діагноз у січні. Вони зважилися на пологи всього за кілька днів, так як лікарі змінили шестимісячний прогноз на всього кілька днів життя.

Пологи, скріншот: Youtube
Пологи, скріншот: Youtube

"Лікар сказав нам, що рак поширився на його лімфатичні вузли. Його легені були заповнені рідиною", - повідомляє Хайлі.

Вона разом з чоловіком отримала згоду на вступний курс, проте справи з пологами йшли не дуже швидко, хоча Джейбі залишалося жити всього пару годин. 5 грудня в соціальній мережі Facebook вона написала велику публікацію, якою згодом поділилися понад 45 тисяч разів. У тексті вона розповіла, що в той момент їй потрібно було зважитися - робити кесарів розтин або у її чоловіка Джейбі не буде можливості побачити їх сина. Згода була дана і вже через 20 хвилин у них народився син. Лікарі швиденько віднесли дитину наверх, до батька і поклали йому на груди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Народжений малюк, фото: Facebook
Народжений малюк, фото: Facebook

"Він зробив свій останній подих, тримаючи нашого сина на грудях і мою руку в його руці", - пише Хайлі.

Вони прожили разом три роки, але так і не вибрали ім'я до народження дитини. Малюк, що народився на три тижні раніше терміну, абсолютно здоровий - його легені повністю розвинені, про що свідчив довгоочікуваний крик під час "появи на світ".

Історія Хайлі, скріншот: Facebook
Історія Хайлі, скріншот: Facebook

Нагадаємо, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав найкращий подарунок на 25-річчя: про це мріє кожен

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик і Катя Репяхова голосно відсвяткували півроку свого синочка: вилитий татко

Знай.ua писав, Марічка Падалко економить на собі і віддає останнє дітям: "Перестала бути для себе головною"