У Мукачеві визначили переможців акції "Вакцинуйся. Збережи життя". Про це повідомляє портал Мукачівської міської ради.

Влада Мукачева придумала, як стимулювати жителів робити щеплення проти COVID-19. Вони вирішили влаштувати лотерею і серед вакцинованих розіграти автомобіль, 15 велосипедів, 15 електросамокатів і 15 телевізорів. Участь у цій акції, яку назвали " Вакцинуйся. Збережи життя " могли прийняти тільки жителі Мукачівської міської територіальної громади, які пройшли повний курс вакцинації, тобто отримали дві дози препарату.

15 грудня пройшов другий етап даної акції, в якому було визначено володарів автомобіля, двох телевізорів.

"Cьогодні в Мукачеві визначили переможця другого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя". Ним став Марченко Андрій Андрійович, Переможець Акції отримає позашляховик. Також розіграли два телевізори, так як два переможці акції першого етапу не підтвердили наявність необхідних документів. Телевізори отримають Бондар Галина Андріївна, Бербека Наталія Володимирівна", - повідомляє портал Мукачівської міської ради.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Битва позашляховиків, скріншот
Битва позашляховиків, скріншот

Переможців Акції протягом десяти днів просять відвідати ЦНАП, а також пред'явити паспорт або ID-карту, довідку ідентифікаційного номера, сертифікат про курс вакцинації. Якщо ж хоча б документ буде у переможця відсутній, то комісія може визнати його таким, що втратив право на отримання призу.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада.