Один з провідних промоутерів України та Європи Олександр Красюк прокоментував гучний скандал, який розгорівся навколо українського боксера Василя Ломаченка через його рішення наприкінці поєдинку підняти прапор свого рідного міста Білгорода-Дністровського замість державного жовто-синього.

Відомий український промоутер Усика і глава K2 Олександр Краснюк розповів, як може відбитися вчинок Василя Ломаченка на його репутації в Україні, передали в спортивному виданні "Tribuna".

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Варто нагадати, що в ніч на 12 грудня в Нью-Йорку (США) пройшов поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і ганцем Річардом коммі. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Ломаченко.

Після перемоги українець з'явився на рингу з червоно-жовтим прапором рідного міста Аккермана (Білгород-Дністровського), і проігнорував традиційні правила виходу зі прапором рідної країни.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

"Репутаційний удар по Васі в Україні? У нього тут завжди були "за" і "проти". Думаю, що це не сильно змінить ставлення до нього. Ті, хто любить боксера, будуть продовжувати його любити, а ті, хто його ненавидять, шукають причину. Знаєте, існує два типи свідомості - свідомість бджоли і свідомість мухи. Бджола завжди летить на квіточку і харчується пилком, а муха харчується... чимось іншим. Але вони всі існують в одній і тій же реальності", - заявив Красюк.

Промоутер Усика Олександр Краснюк
Промоутер Усика Олександр Краснюк

"Засуджувати Ломаченка? За що засуджувати? Ну вийшов він з прапором рідного міста. Не знаю, чи є сенс засуджувати людину в такій ситуації. Я до цього дуже нейтрально ставлюся", - підсумував промоутер Усика.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі дав Олександру Усику непристойну пораду перед можливим боєм: "Нехай відсм*кче мої яйця"

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Усик в халаті повторив "каприз" Мілевського - Блохін би не витримав: "З лазні відразу до одного..."

Також портал Знай.uа писав, що Лопес програв всі пояси Васі Ломаченко бійцю з Австралії Камбососу: "Я не жалюгідний невдаха"