Білки втрачають свідомість після того, як з'їли занадто багато їжі, і дають людям знати, що поки не отримають їжу нікуди не підуть. Цих сірих білок в США порівнюють з Годзіллой.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Неймовірні білки приголомшили домовласників після того, як вони захопили сади в Америці.

Кремезні, великокісткові тварини полювали на їжу в садах - один власник стверджував, що білка стукає в двері, щоб вимагати їжу.

Повідомлення про жахливих сірих білкок, схоже, збільшилися в американському штаті Мен, і домовласники стверджують, що вони здаються більше, ніж у минулому.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Величезна білка Годзілла
Величезна білка Годзілла

Бет Діткофф з Дамаріскотти сказала, що її місцева білка настільки велика, що більше не може від неї ховатися, повідомляє Fox23Maine.

"Я дивлюся на неї прямо зараз, тому що вона спостерігає за мною через скляні двері", - сказала вона під час телефонного інтерв'ю.

Деякі люди кажуть, що тварини придумали, як розблокувати годівниці, так що насіння падають прямо на землю.

Годзілла
Годзілла

Дженніфер Клементс, дипломована медсестра в установі по догляду, сказала, що вона і її колеги називають свою постійну білку Годзіллою.

Вона сказала: "Це дивно величезна сіра білка, і вона продовжує зростати. Вона не може поміститися в годівницю, тому він чекає, поки маленькі червоні білки не влаштують безлад, проливаючи насіння на землю, і їсть їх".

Одна жінка розповіла, що пухка білка залишає сліди лап на скляних дверцятах кожен раз, коли нагадує їй, що у її годівниці закінчився корм.

Руда білка
Руда білка

Шевенелл Вебб, зоотехнік з Департаменту рибальства і дикої природи штату Мен, сказав, що цього літа білки та інші гризуни використовували велику кількість дикої їжі, що може бути причиною того, що вони виглядають більшими, ніж зазвичай.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали неймовірного кота-бодібілдера.