Зірка реаліті-шоу Стефані Матто, відома за серіалом "90 Day Fiancé", заробляє 35000 фунтів стерлінгів на тиждень, продаючи свої гази незнайомцям після того, як помістила їх в банку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Багато зірок реаліті-шоу знаходять інші способи заробітку, крім того, що просто з'являються на екрані.

Проте в однієї зірки є досить унікальний метод заробітку, оскільки вона продає свої "пердуни" в Інтернеті.

І схоже, що це виявилося для неї прибутковим, оскільки вона стверджує, що за рахунок цього заробила 70 000 Австралійських доларів (38 000 фунтів стерлінгів) за тиждень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стефані Матто
Стефані Матто

Стефані Матто зібрала велику кількість послідовників у соціальних мережах після того, як вона з'явилася на шоу 90 Day Fiancé, і в даний час у неї 260000 підписників в Instagram.

У серії, схожому на серію "Одружитися з першого погляду", малоймовірно, що люди об'єднуються в пари, щоб подивитися, чи зможуть вони пройти по проходу, провівши разом три місяці.

І шоу відкрило альтернативну аудиторію для Стефані, яка тепер захопилася грою в гази - продаючи його в банку.

Стефані Матто
Стефані Матто

Стефані поміщає гази в скляну банку, закупорює їх кришкою і відправляє їх своїм прихильникам поштою за 1,400 австралійських доларів (755 фунтів стерлінгів) за кожну.

Пояснюючи, як вона змушує своє тіло відкачувати газ, Стефані каже, що їй подобається їсти квасолю, протеїновий кекс, зварені круто яйця, протеїновий коктейль і трохи йогурту на сніданок.

За словами зірки, крім метеоризму, він також створює різкий запах.

Стефані Матто
Стефані Матто

Стефані сказала: "Мені подобається додавати трохи пелюсток квітів. Мені здається, вони надають аромат і продовжують його стійкість".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян стада іспити на юриста через 2 роки невдач.