Бродячий собака Баттер кілька місяців жив недалеко від будинку Чарті Голлоуей і попередила її, коли електричний обігрівач викликав сильне полум'я вночі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Бродячий собака врятував сім'ю від домашньої пожежі, в результаті чого вона возз'єдналася зі своїми давно втраченими господарями.

Баттер жив за межами будинку Чаріті Голлоуей у Вірджинії, США, протягом декількох місяців до інциденту минулого четверга.

Чаріті встановила зовні електричний обігрівач, щоб масло залишалося в теплі, але через несправність пристрій загорівся.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Собака-герой
Собака-герой

Потім пес-герой втік зі свого укриття і почав гавкати на будинок, попередивши сім'ю Голлоуей про небезпеку, що насувається.

Вогонь незабаром поширився, жар в кінцевому підсумку розбив переднє вікно будинку Чаріті, і полум'я стало виходити з-під контролю.

Сину Чаріті вдалося боротися з полум'ям за допомогою садового шлангу, поки сім'я чекала пожежників, яким вдалося ліквідувати пожежу, що означає, що збиток будинку був мінімальним.

Кмітливість Баттера означала, що ніхто не постраждав в результаті пожежі.

Чаріті сказала: "Якби не він, хто знає, що могло б статися. Все могло бути і гірше. Я дійсно вдячна тій бездомній собаці, яка забрела до мене у двір".

Чаріті
Чаріті

Пожежник Джастін Стідхем, який відповів на виклик служби екстреної допомоги, також похвалив собаку.

Зрештою, собака була винагороджена за свою героїчність після того, як фотографія, на якій він позує з пожежниками, стала вірусною в соціальних мережах. Повідомлення привернуло увагу справжніх власників Баттера, які шукали свою улюблену собаку, чиє справжнє ім'я було Купер, з тих пір, як він втік влітку.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік врятував собаку рот в рот.