Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube з Нонною Мусалян.

«Наше життя складається з долі та волі. Слово доля можна розшифрувати як суть бога і це те, що нам призначено пройти тут у цьому житті. Тому що кожна людина має програму, той сценарій, який закладений з моменту нашого приходу на землю. А воля – це наш характер, зовнішні наміри, бажання діяти та виявлятися як особистість», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що коли ми відчуваємо внутрішній конфлікт, це і є ті періоди життя, коли душа і особистість не можуть домовитися між собою. Лінія долі, повідомила вона, це період, коли нас ведуть і нам допомагають згори, але на нас впливають зовнішні обставини. У такий період, наголосила вона, необхідно прибрати все, що дається з простору.

«Лінія волі – це повне право вибору, коли людина може вибирати собі шлях і на неї не впливають зовнішні чинники. Але доведеться докладати колосальні зусилля через працю та самостійну ініціативу. Для того, щоб розрахувати графік життя, ми беремо число, місяць народження та множимо на ваш рік народження. Для прорахунку лінії волі нам необхідно замінити нуль на одиницю», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що на людину впливають зірки, світила та числа.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Нонна Мусалян зазначила, що повноправно в енергію 2022 року ми вступаємо з 4 лютого.