Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Скоро у нас починається дзеркальний коридор 12.12 - це такий певний портал. Ми отримуватимемо певні потоки енергії, які будуть добре й сприятливо впливати на формування майбутнього, очищати від старих програм. Ще ми отримуємо можливість підчистити хвости на ретроградній Венері та Меркурії - це кінець грудня та січнь», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що повноправно в енергію 2022 року ми вступаємо з 4 лютого - це за давнім китайським календарем рік Тигра настає. Насправді 2022 рік, повідомила вона, це не просто рік трьох двійок. Тому що загальна вібрація року шість, наголосила вона, а у матриці п'ять двійок і це говорить про те, що рік буде наповнений жіночими енергіями.

«Жінки, які давно хотіли достукатися до своїх чоловіків, а вони їх не чули, то матимуть змогу донести інформацію. Але двійки - це креатив, творчість та величезний потенціал ресурсів, який потрібно направити в щось творче. Тому що якщо ми не будемо використовувати цю енергію, вона може нас зруйнувати. Оскільки двійка символізує жіночу енергію, то 2022 буде набагато м'якшим, ніж 2021 рік», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що 4 грудня буде сонячне затемнення у знаку зодіаку Стрілець.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.