Кожна пара рано чи пізно стикається з нудьгою в своїх відносинах. Багато хто називають це "побут заїв"... Хтось намагається вирішити проблему, а хтось розстається... Однак, не завжди вирішення проблеми відповідає нормам моралі в суспільстві.

Ребекка Боно познайомилася з 29-річним доктором Марті Коулом на їх роботі в Нью-Йорку, але вона впізнала його тільки після того, як помітила його на Tinder (додаток для знайомств).

26-річна медсестра познайомилася з Марті і його нареченою, 29-річною Наташею, заради інтрижки, але незабаром вони почали проводити багато часу разом.

Про це повідоляє DailyStar.

Ребекка пояснила: "Я думала, що спробую. Це повинно було бути подією на одну ніч - і це була чудова ніч. Ми думали, що зробимо це більш звичною справою, але з цього моменту все пішло по наростаючій. Ми з Наташею почали зустрічатися під час карантину, коли ми не могли працювати. Ми гуляли з собаками, а потім готували для Марті обід і кекси, коли він повертався додому, і було логічним залишатися там все частіше і частіше. У травні 2020 року ми поговорили. Ми зрозуміли, що я в основному живу в їхньому будинку, і нам усім подобається проводити час разом - ми були у стосунках".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наташа, Ребекка і Марті
Наташа, Ребекка і Марті

Але Марті і Наташа повинні були одружитися, і це поставило під питання, чи повинна Ребекка бути присутньою в їхньому житті.

Ребекка сказала: "Марті і Наташа вже спланували своє весілля, тому нам довелося обговорити, чи буду я присутня на ній, чи буде це зручно для мене? Чи виникнуть проблеми через ревнощі? За два тижні до весілля вони сказали мені, що вони вважатимуть це набагато більш особливим, якщо я буду там, але тільки якщо мене це влаштує. Це було трохи приголомшливо, тому що мені довелося зустріти всю їхню сім'ю на весіллі".

На щастя, обидві сім'ї вітали її з розпростертими обіймами.

Ребекка додала: "Моя сім'я спочатку трохи вагалася. Раніше я представляла їм Марті і Наташу як "просто друзів", але перед весіллям мені довелося сказати родині, що я зустрічаюся з ними. Вони також не мали уявлення, що я бісексуалка, так що це було схоже на подвійний удар. Я думаю, моя мама спочатку думала, що це більше схоже на полігамність, відносини сестер-дружин, і мені довелося пояснити їй, що Наташа теж була моєю дівчиною. Чим більше вона проводила часу з Наташею і Марті і дійсно впізнавала їх, тим комфортніше їй ставало. Марті і Наташа такі милі - це, як не дивно, найздоровіші відносини, в яких я була. Моя мама побачила, наскільки я щаслива, і відтанула".

Наташа, Ребекка і Марті
Наташа, Ребекка і Марті

Батьки Марті здогадувалися, що це станеться. Вони знали, що він завжди любив жінок.

"Для нас це нормальні емоційні відносини. Для мене Марті і Наташа задовольняють різні потреби. У нас є щотижневі зустрічі, на яких ми перевіряємо один одного і з'ясовуємо, як ми себе почуваємо - ми підтримуємо дійсно хороше спілкування. Це був чудовий досвід, що приносить задоволення", - переконана Ребекка.