Зовсім скоро настануть новорічні свята і так хочеться порадувати близьких подарунками. Так як символом 2022 року є Чорний Водяний Тигр, то слід враховувати його "примхи" при виборі подарунка.

Однак, цьому правилу слідують не всі.

32-річна Челсі Фергюсон з Хартлпула почала роздягатися в університеті і заробила свій перший мільйон фунтів стерлінгів до 30 років. Тепер вона може подарувати своєму синові все, про що він коли-небудь мріятиме, на Різдво.

Про це повідомляє видання "DailyStar".

Новий рік
Новий рік

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина показала, що вона може подарувати своєму синові чарівне Різдво завдяки грошам, заробленим в індустрії для дорослих.

32-річна Челсі Фергюсон з Хартлпула заробила свій перший мільйон фунтів стерлінгів до того, як їй виповнилося 30 років, і з тих пір у неї народився хлопчик, якому менше року.

Тепер вона може влаштувати йому таке незабутнє свято, якого вона ніколи не уявляла, коли була малятком.

Челсі почала працювати стриптизеркою, коли вчилася в університеті, і перейшла в інтернет, коли побачила, скільки грошей вона може заробити.

Одного разу дівчина пояснила: "Індустрія для дорослих повністю змінила моє життя, зробила моє життя і життя мого сина набагато краще!"

Челсі Фергюсон
Челсі Фергюсон

"Я можу забезпечити, не турбуючись про наступний чек, я з гордістю купив нам будинок моєї мрії і в кінцевому підсумку знаю, що все, що потрібно моєму синові, я можу дати йому".

Челсі тепер є на сайті для створення контенту, який дозволяє жінкам ділитися фотографіями і відео з рейтингом ххх.

Вона додала: "Я продаю всі види контенту для дорослих включаючи фотографії та відео. Я також спілкуюся зі своїми клієнтами; мені подобається дізнаватися їх ближче, і я відповідаю на індивідуальні запити, Оскільки моя аудиторія хоче бачити нескінченний спектр речей."

Тепер у неї є Lamborghini, сумки за 60 000 фунтів стерлінгів, розкішний будинок і вона може дозволити собі обсипати сина подарунками і враженнями, коли він стане досить дорослим, щоб насолоджуватися ними.

Челсі Фергюсон
Челсі Фергюсон

Челсі розповіла Daily Star: "Моя мама, на жаль, померла в 2015 році, і з тих пір Різдво було для мене важким часом ... кілька років у мене навіть не було ялинки, а в минулому році я була вагітна, тому Різдво було поганим. Мій син зараз занадто маленький, щоб повністю зрозуміти Різдво, але я знаю, що можу купити все, що він або я захочемо".

Нагадаємо, що головну ялинку країни встановлено: як йде підготовка до свята на Софійській площі.