Російська блогерка розповіла про нюанси розміщення дитини в садку. Про це вона повідомила на офіційній Instagram-сторінці.

Йдеться про канал Канада Віра, яка переїхала до Канади з Іркутська і розповідає про нюанси життя в цій країні. На її Instagram-сторінці 5,4 тисячі фоловерів, а на Тікток-сторінці - 128,2 мільйона, які задають питання, лайкають і коментують кожен її пост.

Заняття для дітей з особливостями розвитку в садку "Дитина з майбутнім"
Заняття для дітей з особливостями розвитку в садку "Дитина з майбутнім"

Нещодавно вона розповіла про проблеми влаштування дитини в садок. Як заявляє блогерка, там всі садочки платні.

"12-18 місяців 1000-2500 Канадських доларів на місяць (785 -1964 доларів США), 1400 - дуже поширена ціна на місяць. 18-36 місяців 800-1800 CAD на місяць. 36 місяців і школярі 800-1400 CAD на місяць", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

При цьому за ці гроші дитини не годують, його потрібно відправляти зі своєю їжею: одним ланчем і двома перекусами. При цьому навіть коли садок закритий, батьки платять за їжу.

Також є система штрафів за запізнення: 5 доларів за першу хвилину і по одному долару за кожну наступну.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.uа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.uа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім