У Рівненській області чоловіка засудили до одного року обмеження волі, незважаючи на те, що він помер чотири роки тому. Про це повідомляє портал Єдиного державного реєстру судових рішень.

2 грудня Дубенський районний суд Рівненської області звинуватили викладача електротехнічних дисциплін у Мирогощанському аграрному коледжі в тому, що він вимагав хабар від учнів. Зокрема, він вимагав студентів купити йому принтеру за отримання та захист дипломної роботи.

Сім студентів скинулися по 350 гривень і в підсумку збирали 2450 і купили принтер.

Суд, скріншот: YouTube
Суд, скріншот: YouTube

"дії ОСОБА_1 кваліфіковані за ч.3 ст. 354 КК України, а саме: прохання надати неправомірну вигоду для себе за вчинення або не вчинення будь-яких дій з використанням свого становища, а також отримання такої винагороди", - повідомляє портал Єдиного державного реєстру судових рішень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У ході розгляду судового засідання чоловік помер у 2017 році через об'ємний прогрес головного мозку. Однак адвокат обвинуваченого заявив що обвинувачений не визнавав свою провину і розгляд справи вирішили продовжити. У підсумку вирок оголосили в 2021 році.

Нагадаємо, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла. Причиною скандалу стала скарга педагога на погану поведінку учня, який заважав навчальному процесу, відволікав інших дітей і грав на телефоні.