Хлопець вирішив заробити багато переглядів після того, як вирішив проїхати всередині коробки за допомогою доставки "Нової пошти" з Києва до Одеси.

Він опублікував в TikTok відразу три відео, в яких демонструється процес передачі посилки на відділення, а також відчуття українця під час поїздки і фінальне - отримання коробки з хлопцем всередині.

Нова Пошта, фото знай.иа
Нова Пошта, фото знай.иа

"Хлопці, всі їдуть в Одесу. Я ж поїду в коробці з-під "Нової Пошти". Що з цього вийде, зараз подивимося", - говорить він.

Разом з ним в маленькому просторі пляшка води, зарядка і портфель. Коли чоловіки принесли величезну коробку, їм сказали, що відділення вже не працює і потрібно прийти на наступний день. Відправити відразу ж посилку не вийшло, але їм вдалося залишити коробку з хлопцем всередині на складі. Хлопець постійно виходив на зв'язок через камеру, розповідаючи про те, як відбувається поїздка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Представники "Нової пошти" миттєво відреагували на це відео.

"Вже з'ясували, що це була творча постановка і рекомендуємо не повторювати подібне в реальному житті, а вибирати більш комфортний спосіб для подорожей", - заявили вони.

Коментарі, скріншот: TikTok ("Нова пошта")
Коментарі, скріншот: TikTok ("Нова пошта")

@maksim__nadtochiy

Подпишись если рек по братски что б увидеть продолжение❤️ #почта #новаяпочта #киев #одеса #пранк #посылка #рек #рекомендации

♬ оригинальный звук - MAKSYM NADTOCHIY✌🏼

Нагадаємо, "Нова пошта" вирубала 20 гектарів лісу під Києвом заради аеродрому, в компанії підтвердили: "Вартість сплачена"

Як повідомляв "Знай.ua", "Нова пошта" оновила тарифи на 2022 рік і додала більше послуг

Знай.ua писав, касирка вкрала з банку 23 мільйони і зникла навіть для рідних: залишила тільки прощальну записку