Постійний меморіал буде встановлений шестирічному Артуру Лабінджо-Хьюзу, убитому вдома його злими мачухою і татом. Пара була ув'язнена після того, як була визнана винною в його вбивстві.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Убитий Артур Labinjo-Хьюз буде згадуватися з постійним меморіалом.

Шестирічного хлопчика вбили його мачуха і батько, які минулої п'ятниці були ув'язнені на 29 і 21 рік відповідно.

Коло з шести дерев буде посаджено в пам'ять про Артура біля будинку на Кренмор-роуд, Соліхалл, де 32-річна Емма Тастаст отруїла, побила, образила і вбила його в червні минулого року.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Меморіал
Меморіал

Це рішення послідувало за публічним пильнуванням, проведеним поза домом в минулу неділю, і планує провести друге бдіння на вихідних.

Рада Соліхалла заявила, що тепер планує Меморіал після того, як жителі звернулися до нього з ідеєю.

Представник Ради сказав: "За запитом групи жителів Ширлі про створення постійної меморіальної зони в пам'ять про Артура Лабінджо-Хьюз ми сприяємо установці кола з шести чотирифутових дерев, які будуть розташовані в центрі озеленення".

Зла мачуха Трастін була засуджена як мінімум до 29 років за те, що жорстоко побила беззахисного хлопчика в своєму будинку, в результаті чого він отримав невиліковну черепно-мозкову травму.

Хлопчик
Хлопчик

Подробиці жорстокого поводження з Артуром, включаючи отруєння сіллю, стали відомі під час судового процесу над ними в королівському суді Ковентрі. Шокуючий випадок викликав загальний шок, огиду і горе.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли трагічну новину про померлу українку в Італії.