Якубу Колеку було всього 18 місяців, коли його терміново доставили в лікарню, борючись за своє життя, коли через сепсис відмерли тканини на його руках і ногах, зараз йому зараз шість років, і він щосили намагається ходити.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мама з розбитим горем благає допомогти її маленькому синові ходити без болю після того, як сепсис призвів до відмирання тканин на його руках і ногах.

Трагічному Якубу Колеку було всього 18 місяців, коли його терміново доставили в лікарню, і медики не були впевнені, що він переживе тихого вбивцю.

Незважаючи на те, що йому вдалося вирватися, молодий Якуб отримав серйозні пошкодження кінцівок і втратив кілька пальців рук і ніг.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хлопчик
Хлопчик

Якуб, якому зараз шість років, щосили намагається ходити кожен день.

Його відчайдушна мама Карина зараз намагається зібрати кошти на операцію вартістю 60 000 фунтів стерлінгів, яка могла б дати її синові «шанс стати нормальним».

32-річна мама з Единбурга стверджує, що вона добре пам'ятає, як її маленький хлопчик захворів, і стверджує, що вона злякалася того, як виглядав її син.

Хлопчик
Хлопчик

"Моя дитина вмирала у мене на очах. Лікарі сказали, що не знають, чи виживе він. У якийсь момент тільки його серце все ще билося. Тому я помолилася", - розповіла мама хлопчика

На щастя, Якубу вдалося вижити, але мама Карина каже, що вони залишилися в кошмарі, який продовжувався після того, як він переніс некротизуючий фасциит, який вражає тканини під шкірою і м'язами.

Хлопчик втратив багато тканин на ногах і переніс реконструктивну операцію, щоб спробувати відновити їх, щоб він міг краще ходити.

Хлопчик
Хлопчик

Але, на жаль, під час операції було помічено, що у нього були пошкоджені зростаючі хрящі, а це означає, що потрібне додаткове лікування, щоб допомогти йому ходити.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, як діяти якщо дитина вдавилася їжею.