До свого президенства Володимир Зеленський дуже багато часу приділяв зйомкам. Це стосується, як гумористичних програм студії "Квартал95" так, і художніх фільмів. За свою кар'єру йому довелося приміряти чимало ролей, для деяких він навіть роздягався.

Уривком зі зйомок одного з фільмів поділилися у ТikТok на акаунті "zelenskiy_love".

Так на перших же кадрах Володимир Зеленський з'являється в сімейний трусах. Його образ доповнювала сорочка рожевого відтінку та пухнасті капці. Зеленський зізнався, що ніколи не ходив так багато в трусах, як під час цих зйомок.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

"Знаєш, я стільки днів у трусах ніколи не ходив. Я щодня ходжу у трусах. Вчора по Ocean Plaza ходив у трусах, то взагалі люди були в шоці. Ну нормально, зате свіженько", - іронічно зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

Також Зеленський похизувався своїми стильними пухнастими капцями, які позичив у свого колеги.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

"Це ж не мої. Не дай боже подумають, що я взагалі з глузду з'їхав. Це до речі по ролі лисого, але вони й по життю могли бути його, тому що лисі люблять все волосате на речах", - підсумував він.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

@zelenskiy_love

♬ In the Dark (Radio Edit) - Dance

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Кварталу 95" зважився на важливий крок заради дружини - але заснув: "Тепер ми однієї крові". Він поділився серією фото і відео про те, як робить татуювання на руці

Також Знай писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показалась з потовченими колінами: "Максимально незадоволені"

Раніше Знай також повідомляв, Потап перетворив Женю Кошового з "Кварталу 95" на старця, як Стас Боклан: "Що за діди"