У мережі поширюються новини про скандал, що стався через евтаназію альпака Джеронімо через позитивний результат тесту на туберкульоз великої рогатої худоби.

Тварину приїхали забрати представники правоохоронних органів і офіційні особи Defra. На них були захисні костюми, 31 серпня, у Вікварі, Південний Глостершир. Його власниця Хелен Макдональдс оскаржила результати, подала позови до суду, але програла судовий процес. Однак згодом було проведено розтин, який показав, що альпака не хворіла на туберкульоз. Про це повідомляє таблоїд The Sun.

Альпака Джеронімо, скріншот: Youtube
Альпака Джеронімо, скріншот: Youtube

В урядовому звіті після патолоанатомічних досліджень говориться, що у Джеронімо відсутні ознаки інфекційного захворювання. На легенях і дихальних шляхах не було ніяких пошкоджень, хоча і повідомляється, що нібито в печінці і лімфатичних вузлах все ж був ряд туберкульозних уражень. Однак альпака вже не повернути після страти.

Альпака Джеронімо, скріншот: Youtube
Альпака Джеронімо, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

[quote author=""]"Цей звіт показує, що Джеронімо даремно загинув у звірячій смерті. Ці монстри вбили мою абсолютно здорову тварину. Настав час Defra бути чесним і визнати факти - вони переслідували і ображали мене протягом останніх чотирьох років, і тепер виявилося, що з ним

Нагадаємо, скандальна Галина Третьякова від "Слуги народу" просуває новий законопроект: "Він стосується евтаназії..."

Як повідомляв "Знай.ua", українців обурила господиня небезпечного пса, занадто багато свободи: "Ходять без намордників і кидаються на дітей"

Знай.ua писав, з 88 до 73 кілограм: пес, якого розгодували господарі, зумів схуднути і знову навчився стрибати