Стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки близько 200 лижників вирішили вбратися в костюми Санта-Клаусів для того, щоб зібрати гроші на благодійність.

В акції взяли участь більше 230 осіб. Сталося це на американському гірськолижному курорті під назвою Sunday River в штаті Мен. Лижники вирішили вбратися в костюми Санта-Клаусів і провели благодійний заїзд.

"Більше 230 Санта-Клаусів катаються на лижах на курорті Sunday River в штаті Мен, США, щоб зібрати гроші на благодійність" - говорилося в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Перед тим як скотитися по схилу вони пожертвували від 20 доларів у фонд Sunday River Community Fund. Його мета розширити можливість отримання освіти і тим самим об'єднати членів гірськолижного співтовариства.

В результаті такої акції було зібрано близько 4600 доларів, які вже передані до фонду, і найближчим часом будуть розподілені.

При цьому варто відзначити, що заїзд в костюмах це вже щорічна акція і традиція, яка отримала назву на честь гірськолижного курорту "Санта-неділя".

Її проводили щороку, але, в минулому році через пандемію коронавірусу довелося зробити перерви. Зараз лижники з ще більшим ентузіазмом ганяють по схилах, після дворічної перерви.

Нагадаємо, що у Києво-Печерській лаврі на благодійній акції УПЦ 800 дітей отримали "рюкзачки милосердя"

Раніше повідомлялося, що вз коми завдяки їй: історія легендарної українки, яка повернула до життя героя

Також, рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.