Новий рік всі люблять перш за все через традиції, до того ж у кожної родини вони різні. Це дивовижний час, який можна провести разом з рідними.

Аби ваші діти не нудьгували пропонуємо 6 оригінальних ідей для новорічних свят, передає "Освіторія".

Якщо ви не маєте своєї родинної новорічної традиції, то можете обрати щось з цього списку. Так свята стануть ще більш веселішими та насиченішими.

Прикраси на Новий рік, фото: скріншот з відео
Прикраси на Новий рік, фото: скріншот з відео

№1. Дайте волю юним кулінарам

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще


Можна долучити дітей до приготування смаколиків на новорічний стіл. Для початку можна обрати не складну страву, однак з кожним роком можна буде вдосконалювати свої навички та готувати все нові і нові страви.


Аби продемонструвати дитині, що готувати не так і складно, можна показати відео дев’ятирічного пластуна Макса, який навчить готувати різні супи, незвичні омлет чи яєчню.

№2. Вчіться малювати кумедно з художником-рекордсменом


Чудовий час дитина може провести разом з відеовчителем малювання. У цьому допоможе Роб Біддальф, який може кількома лініями створити чудернацького котика, вівцю, монстрика та багатьох інших героїв його книжок. Коли на відео він показує покрокові дії, навіть першачки зможуть повторити за ним.

Уроки малювання Роб Біддальф розробив на карантині, спеціально щоб допомогти батькам, чиї діти були змушені залишатися вдома.

№3. Довірте дитяче дозвілля… ельфам

Новий рік, фото: GettyImages
Новий рік, фото: GettyImages


Додаток ElfYourself допоможе перетворити сім’ю на ельфів, які весело танцюють. Для цього безкоштовно завантажте програму, з якою можуть легко впоратися діти, а далі вони залюбки веселитимуться, замінюючи обличчя ельфів на свої, батьків, родичів та навіть пухнастих улюбленців.

№4. Влаштуйте онлайн-офлайн-гру


Якщо дітям набридло проводити час з дорослими, покличте додому друзів та влаштуйте веселу гру. І до цієї зустрічі особливо готуватися не потрібно, адже вона буде онлайн.

Можна спробувати просту гру пошук скарбів. Називаєте (а ще краще напишіть заздалегідь перелік) те, що має бути в кожній квартирі (цукерка, капці, ялинкова прикраса тощо). Дорослий (або старша дитина) зачитуєте список, і той, хто швидше повернеться до монітора разом з предметом, отримує бал.

№5. Новорічне караоке

Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса
Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса


Завантажте будь-яку програму караоке The Voice, наприклад, або "Співайте караоке" та надайте дітям майже всі можливості професіоналів-співаків. Завдяки спецефектам та величезній колекції пісень з текстами, підлітки зможуть обрати улюблені хіти та записати, як вони їх співають.

№6. Подивіться з тими, кого немає поруч, новорічні фільми


Улюблені новорічні фільми завжди створюють святковий настрій. Але ця звичайнісінька розвага може запам’ятатися, якщо до перегляду приєднаються бабусі й дідусі здалеку, рідні, які живуть десь далеко, друзі з інших міст. Завдяки безкоштовній функції Teleparty від Netflix ви можете разом переглядати фільми та спілкуватися в чаті, а після завершення кіно не забудьте поділитися враженнями.

Нагадаємо, у Раді встановили триметрову ялинку, щоб потішити депутатів: як виглядає новорічна красуня. З'явилася фотографія зеленої триметрової красуні.

Також Знай писав, олів'є, банка сардин і борода Санта Клауса: Кошовий з "Кварталу 95" показав, як весело зустріти Рік Тигра. Комік і актор показали, як правильно потрібно зустрічати Новий Рік.

Раніше Знай повідомляв, що чекає на киян на Софійській площі під час святкування Нового року 2022. Став відомий комплекс заходів для підготовки до Нового року