На сторінці в соціальній мережі «ТікТок» глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений його кулінарним вподобанням.

Президент на борту особистого літака розповів, які страви йому найбільше смакують, особливо з української та італійської кухні.

«Я дуже люблю смажену картоплю, тому дуже зрідка її їм. Там, раз на півроку. Котлетки люблю. Звичайні домашні котлетки. Що ще? Квашену капусту люблю, тільки з пахучою олією, соняшниковою. З італійської кухні дуже люблю спагеті, будь-які, навіть українські спагеті по-флотськи», - зізнався очільник держави.

@zelenskiy_love

#зеленский #кухня #украина

♬ Paris - Else

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

«Я теж це люблю», «О, мій мужик, схоже, що на мене чекають котлети», «Красунчик», - пишуть в коментарях прихильники Зеленського.

У свою чергу інші українці поцікавилися в коментарях, чи не смакують президенту більш прості страви, наприклад, «хліб з водою».

«А хліб з водою не любите? Бо це дуже популярна страва багатьох пенсіонерів», «А що ж їсти? Коли пенсія 2000, а комуналка 3500, яка Європа – на капусту не зостається», - пишуть у коментарях підписники Зеленського.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Також Знай повідомляв, туфлі за 2245 євро і годинник за 85 000 доларів: Кіра Рудик, Микола Кириченко та Аліна Загоруйко похвалилися елітними аксесуарами в Раді.