З Вінницької області, для тих, хто просто обожнює різноманітні українські етичні штучки, прийшли дуже цікаві новини. Так, в селищі Малий Митник місцевий житель здійснив свою мрію - перетворив автобусну зупинку на невеликий музей.

Пенсіонер прикрасив зупинку громадського транспорту старовинними предметами мистецтва та побуту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Зупинка-музей, скріншот: YouTube
Зупинка-музей, скріншот: YouTube

Журналісти розповідають, що пенсіонера звуть Віктор Стукан. Винахідник, який перетворив зупинку в музей, розповів, що повісив на зупинці кілька картин і старовинних речей. Місцевим жителям дуже сподобалася така ідея і вони підтримали ініціативу - почали теж прикрашати зупинку тим, що у них було вдома.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віктор Стукан, скріншот: YouTube
Віктор Стукан, скріншот: YouTube

Жителі Малого Митника тепер називають автобусну зупинку "краєзнавчим музеєм". Тут можна побачити ікони, картини, рушники, експозиції та старовинні побутові предмети, такі як чайники, праски, кошики і навіть вінілові платівки.

Зупинка-музей, скріншот: YouTube
Зупинка-музей, скріншот: YouTube

Остановка-музей, скриншот: YouTube
Остановка-музей, скриншот: YouTube

Місцевим жителям сподобалася ідея Стукана. Односельці зазначають, що на зупинці тепер можна вивчати історію та традиції рідного краю.

Раніше повідомляли, львів'яни під Новий Рік зможуть подорожувати, не встаючи з дивана: в які куточки України відкрили 3D-тури.

Як повідомляв Знай.uа, фанатам "Сам удома" пропонують переночувати у Маккалістерів і відчути себе юним Калкіном: ціна питання і дата броні.

Знай.uа писав, лавочка закоханих, пам'ятник посмішці та Дзвін на ратуші: 7 місць у Львові, де здійснюються бажання.