Стало відомо про інцидент, який стався в одному з тату-салонів Києва. У спробі отримати славу і дозу хайпа вони нехтують моральними цінностями і жорстоко поводяться з тваринами.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці uanimals.official в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що в столичному тату-салоні lamarch вирішили похайпувати, і притягли в студію живу свиню, заявивши, що хочуть встановити рекорд, набивши їй величезне татуювання.

Організація із захисту тварин відразу ж відреагували на це, і звернулися до керівництва салону, що за такі дії їм загрожує юридична відповідальність.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За Законом України це кримінальне правопорушення за ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу України, і після публікації було складено заяву в поліцію. Від співробітників правоохоронних органів вимагають негайного і справедливого розслідування.

"Пам'ятайте, що знущання і жорстокість – це не привід хайпувати. Сьогодні вони заради хайпа роблять тату на тварині, завтра заради того ж хайпа вирішать вбити тварину, а післязавтра будуть знущатися над дитиною?"- йдеться в повідомленні під постом.

До даної публікації були надані і докази, включаючи фотографію зі свинею і співробітниками салону, а також роликом з того ж місця.

Пост про тату-салоні, фото: скріншот
Пост про тату-салоні, фото: скріншот

Сторінка салону відразу ж виявилася недоступна, якщо ви не є пiдписником, а в описі профілю гучні заяви, які підтверджують, що своєї провини в цьому вони не бачать: "зоозахисників не приймаємо. Поставили рекорд. Любимо похрюкати".

Пост про тату-салоні, фото: скріншот
Пост про тату-салоні, фото: скріншот

Через кілька годин аккаунт і зовсім виявився заблокованим.

Пост про тату-салоні, фото: скріншот
Пост про тату-салоні, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Іноді мені соромно за те, що я людина☺️";

"Які сумні очі 🥺 🥺 це жах, не можна таке допускати!!";

"Боже, ну як таких людей носить земля??? Істоти, які знущаються над живим, не мають права називати себе людьми!!! 🤬🤬🤬";

"Як можна настільки нахабно і байдуже ставиться до інших?? Шкода, що ні в однієї людини в їх салоні не вистачило розуму це зупинити. Сподіваюся суспільний резонанс спрацює і їх покарають за законом";

"Поскаржитися на акаунт-жорстоке поводження з тваринами".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що українці повстали проти шкуродерства в Харкові, били поні серед білого дня

Раніше повідомлялося, що суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка»

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку