Український клуб " Динамо "без шансів програв"Бенфіці". За португальський колектив перший гол забив колишній гравець "біло-синіх" Роман Яремчук.

8 грудня, столичне " Динамо "в Лісабоні на" Ештадіу да Луж", в рамках шостого туру групи Е Ліги чемпіонів зіграло з Бенфікою.

Для Динамо минулий матч не мав ніякого турнірного значення, оскільки для киян завершено не тільки виступ у Лізі чемпіонів, а й весь єврокубковий сезон. Команда Мірчі Луческу, набравши всього одне очко, не мала можливість потрапити навіть на третє місце в Лігу Європи.

Незважаючи на це всі кияни почали максимально активно. Циганков не зміг на восьмій хвилині забити у порожні ворота, після того як Буяльський пішов від захисників і вийшов один на один перед воротарем. Український півзахисник дав пас Циганкову, проте той в дотик не реалізував момент.

Матч Динамо - Бенфіка, скріншот: YouTube
Матч Динамо - Бенфіка, скріншот: YouTube

Однак на шістнадцятій хвилині свій моент реалізувала Бенфіка. Гол забив українець Роман Яремчук. Він з лінії воротарського замкнув простріл Жоау Маріу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після цього настрій киян помітно знітився. Цим скористався португальський клуб і продовжив атаки. На 22 хвилині вони забили другий гол. М'яч рикошетом від Вербича прилетів прямо до Жілберто, який переграв Бущана ударом з гострого кута. Після цього Бенфіка помітно заспокоїлася і віддала невелику ініціативу киян, яку вони не могли реалізувати до кінця першого тайму.

У другому таймі кияни провели кілька небезпечних атак і був загалом активнішим. Однак поразити ворота Влаходімоса не вдалося.

Раніше повідомляли, "Шахтар" розгромив "Львів" і потрапив на першу сходинку УПЛ: 6:1 вдома у київського "Динамо".

Як повідомляв Знай.uа, Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою: "поїхав гуляти".

Знай.uа писав, Інтер всуху розгромив Шахтар, не залишивши і шансу на перемогу.