Українці запідозрили українського народного депутата і власника ресторану "Велюр" Миколу Тищенка в підробці сертифіката про вакцинацію.

Український ведучий Олексій Дурнєв у своєму шоу на Youtube-каналі знімає розважальні огляди на Insta Stories користувачів соцмережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. І ось йому на очі попався уривок з невеликого інтерв'ю, яке взяли журналісти у Миколи Тищенка у Верховній Раді.

На короткому відеоролику можна помітити, як нардеп надає запитуваний журналістами сертифікат про вакцинацію, показуючи його в додатку "Дія".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Але, сумніви в достовірності цього документа викликав той факт, що іконка з назвою програми помітно з'їхала вгору. На кадрах це чітко видно. Дурнєв вирішив відкрити свою "Дію" і наочно показати, що сертифікат повинен виглядати інакше. Очевидно, що інтерфейс додатку у всіх однаковий, тому закрадається думка, що Тищенко надав журналістам скріншот.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Ви можете самі спробувати. Я думаю, у більшості людей вже це є... Схоже що, фотошоп?" - сказав Дурнєв на відео.

Нагадаємо, "Слуга" Зеленського прийшла в Раду з сумкою за 70 тисяч - у боротьбі проти олігархів: "Колгосп за великі бабки"

Як повідомляв Знай.uа, Микола Тищенко може посунути Віталія Кличка в Києві: власник "велюру" заявив про повну готовність

Також портал Знай.uа писав, що дружина "Слуги народу" Миколи Тищенка Алла приміряла роль першої леді: "Мені добре"