У Києві охоронець побив водія автомобіля сталевою трубою. Про це повідомляє телеграм-портал Україна в шоці.

Можлива причина конфлікту-чоловік заїхав на територію лікарні. На територію лікарні регулярно заїжджають автомобілісти, які хочуть безкоштовно припаркувати своє авто в центрі столиці, що ймовірно не подобалося місцевій охороні.

На відеозаписі літній чоловік з трубою в руках кричить і підходить до водія. Потім він завдає кілька ударів по тілу чоловіка. Здивований потерпілий запитує: "Ти що дурень?", на що розлючений охоронець відповідає ствердно: "Так, я дурень". Також охоронець голосно звинувачував чоловіка, в тому, що той нібито кидався в бійку.

Побитим виявився Приватний адвокат, якому в результаті діагностували перелом руки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери груп активно почали коментувати пост. Хтось навіть став на бік охоронця.

" це називається побив?!"; "За те, що охоронець без справжньої кийки і шокера? Не, навряд чи. Може, догану б отримав"; " а де початок сутички, через що він почав себе так вести?"; "Знаю Діда, їздив в Жовтневу 3 роки по 3 рази на тиждень. Батько адекватний повністю. Навіть якщо нормально запитати, де поставити машину на пару годин - конкретно цей охоронець пояснював куди заїхати. При цьому грошей не вимагав, давали - брав, не давали - на спасибі посміхався. А це креслило на машині явно ви*бнулось, перекрив і так мізерний проїзд на територію", - повідомляють вони.

Раніше повідомляв Знай, у Києві готуються до встановлення 31-метрової ялинки: як виглядатиме головна красуня 2022 року

Як повідомляв Знай.иа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.иа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.