Останні закупівлі на ProZorro

На передноворічні замовлення Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів - прикраси, штучні сосни та крісла - передбачено близько 2 млн. Проте, ще більші суми планують витратити на лоти іншого управління Кабміну.

Денис Шмигаль - фото Кабмін
Денис Шмигаль - фото Кабмін

На тротуар і світло - 7,4 млн

"Найкосмічнішими" на ProZorro стали останні замовлення Управління адміністративних будинків Кабміну.

Тільки 3 місяці освітлення Урядових будинків – в період з 1 листопада по 31 грудня 2021 року – обійдуться у понад 4, 4 млн грн. Саме стільки коштуватиме лот "Електрична енергія".

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Відповідно до Розпорядження Кабміну № 1023-р ДП зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" визначено постачальником "останньої надії" на період з 1 січня 2019 року до 1 січня 2021 року. Розпорядженням від 2 грудня 2020 року № 1520-р продовжений період до 31 грудня 2021 року. Враховуючи викладене, з метою забезпечення безперебійного функціювання об’єктів Замовника, необхідно здійснити закупівлю шляхом проведення переговорної процедури", - йдеться в Обґрунтуванні.

Та, попри це, 7 грудня Управління уклало договір на суму в 1 млн 232 тис грн на оновлення прибудинкової території на Інститутській.

Інститутська, 7 - фото discover.ua
Інститутська, 7 - фото discover.ua

Саме стільки коштуватимуть "Додаткові роботи по об’єкту «Капітальний ремонт гранітного покриття пішохідної частини вздовж клубу Кабінету Міністрів України по вул. Інститутській, 7".

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Однак, на 500 тисяч дорожче коштуватиме "Заміна пасажирського ліфта № 4 на 3-му під'їзді Будинку Уряду України по вул. Михайла Грушевського, 12/2", яку в Уряді вирішили зробити напередодні Нового року.

Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

3 грудня був визначений переможець "мільйонного" лоту – ним стало ТОВ "ЛІФТМОНТАЖ УКРАЇНА". Кінцева вартість лоту дорівнює понад 1 млн 799 тис грн.

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Ми і надалі слідкуватимемо за закупівлями держустанов Урядового кварталу, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що Держбюджет-2022 готує "сюрпризи": мільярди на утримання VIP-кварталу, мінімалка 6700 і урізання субсидій.