Зовсім скоро в прокат стартує продовження фільму "Матриця" після двадцятирічної перерви. Кіану Рівз повернувся до ролі Нео, а Керрі-Енн Мосс знову зіграє Трініті. Актори дали докладне інтерв'ю, де розповіли деякі подробиці.

Інтерв'ю знаменита пара дала спеціально перед виходом нової частини фільму, і відбудеться прем'єра вже 22 грудня. Спочатку шанувальників порадували спільною фотосесією, після чого записали велике інтерв'ю.

Без жартів звичайно ж не обійшлося, все в стилі Кіану Рівза і Кері-Енн Мосс. За це їх і полюбили глядачі. Вони самі кажуть, що якби між ними не стався спалах, і вони не подружилися, то фільм не мав би такий успіх.

- Ну, ми дійсно стали старшими.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

- Не ты.

- Я намагався, але це не сталося - жартували під час запису інтерв'ю.

Варто відзначити, що про зовнішній вигляд Кіану Рівза дійсно ходять легенди. Йому вже 57 років, але за останні 20 років він практично не змінився, і ніби стає тільки молодше.

Чутки про те, що "матриця" незабаром повернеться на екрани ходили близько п'яти років, і студія Warners Bros. Неодноразово зверталися до режисерів, щоб зняти продовження, але ті відмовлялися.

І ось, це все ж сталося, 22 грудня світ побачить нову частину фільму, який чекали близько 20 років. Подробиці сюжету в трейлерах розкривають неохоче, щоб не вбивати інтригу.

Нагадавши, вчинки Нео з "Матриці", якими він запам'ятався, ніякої зоряної хвороби

Раніше повідомлялося, що Матриця 4: Воскресіння - Кіану Рівза змусять згадати все, чи зможе Нео запобігти апокаліпсису у фіналі?

Також, Трініті постаріла, а у Нео додалося сивого волосся: як змінилися Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс з часів першої "матриці"