Як відомо, TikTok не звик відставати від трендів, тому там теж підвели свої підсумки року. Які пісні стали найпопулярнішими для трендів в 2021 році.

Сервіс для створення і перегляду коротких відеороликів підвів свої підсумки року, і назвав композиції, які найчастіше слухали користувачі в цьому році. Саме під них було знято найбільше вірусних роликів і трендів.

Світовий рейтинг користувачів TikTok очолив трек "Astronaut in the Ocean" від Masked Wolf. На другому пісні Пісня-кавер "Beggin" від переможців пісенного конкурсу Євробачення-2021 Måneskin. На третій сходинці композиція " Adderall "у виконанні репера Popp Hunna, на четвертій -" SugarCrash!"від ElyOtto, а замикає ТОП-5 хіт "Stay" з репертуару The Kid Laroi і Джастіна Бібера.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось найпопулярнішим роликом соціальної мережі став той, де собака малює картину фарбами. На другому місці ролик з фарбуванням волосся, а замкнув трійку ролик з ідеєю гри для величезної компанії друзів.

Нагадаємо, що не так давно музичні сервіси Spotify і Apple Music підвели свої підсумки року. Серед користувачів Apple Music більш популярний Південнокорейський бойбенд BTS. Їх пісня Dynamite стала найпопулярнішою піснею в світі.

Саме на ці два сервіси припадає близько 48% світового стриммінгу в світі, і всі пісні за 12 місяців набрали понад одного мільярди прослуховувань.

Нагадаємо, що найчастіше шукали українці в Google: "гра в кальмара", "Холостяк", Сімпл-Дімпл, Чапкіс та інші запити

Раніше повідомляли, що українці увійшли до Європейського рейтингу Spotify завдяки Євробаченню: "Maneskin і Go_A правлять як повинні"

Також, ґатунокріумфатори Євробачення група Maneskin потерлися вологими тілами один об одного