Стало відомо про жінку блогера, яка намагається прищепити до інших дівчат любов до себе, і нормалізує поняття як жіночі вуса.

Сотні років жінки піддаються косметичним процедурам, які досить болісні і принизливі, і все для того, щоб виглядати так, як говорить суспільство. Люди продовжують обговорювати волосся на пахвах, монобровь, вуса, тим самим розвиваючи у людей комплекси.

Блогер Джоанна Кенні намагається виправити це, і написала публікацію в соціальній мережі Instagram, яка стала досить вірусною. Там вона написала про те, як важливо залишатися собою, навіть якщо ви не підходите під стандартні норми.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це я нормалізую волосся на обличчі для всіх, хто виріс, вважаючи, що це те, чого варто соромитися" - пише вона під постом.

Блогерка розповіла про те, що коли була підлітком, то помітила, що над її верхньою губою починають рости вуса, прямо як у чоловіків, і вона почала цього соромитися, намагаючись відразу зробити все можливо для того, щоб позбутися від них.

При цьому, всі засоби для видалення волосся викликали у неї жахливі проблеми з акне, і тільки зовсім недавно її шкіра знову стала нормальною. Вона не використовувала будь-який засіб для видалення волосся на обличчі, і невелика пляма волосся не так видно.Негативні коментарі більше її не зачіпають.

"Але я все ще отримую тролінг у коментарях, які вказують на те, що у мене є вуса!"- продовжує розповідь дівчина.

Це не заважає їй бути впевненою у власному тілі і шкірі без фільтрів: "Для всіх моїх темноволосих друзів - я ношу свою нову помаду і синю туш для вій, щоб нагадати вам всім, що волосся на обличчі нормальні!".

Також, вона закликає додатки для обробки фотографій не заохочувати невпевненість людей в собі. Вона також ділиться фотографіями часто, які показують, як додатки для обробки сильно змінюють вас, і стирають індивідуальність.

Нагадаємо, що сміливі дівчата поголили обличчя і через пару тижнів показали свою щетину

Раніше повідомлялося, що здорове сяйво або 3 шари "тоналки": як змінилася мода на макіяж за 50 років

Також, головні фішки сезону осінь-зима 2021/2022: українкам показали, як одягнутися - від стилю нульових до пухових жилетів