Стало відомо про страхітливий досвід жінки, здавалося б, з простою процедурою видалення зуба в стоматологічній клініці.

Після лікування в "Дента-профі" у 30-річної Олени Головіної, мешканки Кімівська Тульської області, почався найсильніший абсцес - набряк поширився на пів-обличчя настільки, що жінка не могла відкрити очей, а гній ледь не потрапив в мозок.

"Я підійшла до дзеркала, і, коли побачила своє спотворене обличчя, я від нього відскочила", - зі сльозами на очах повідомила жінка.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Жінці видалили зуб, але ніяких подальших рекомендацій не дали. Через деякий час температура тіла почала підніматися, на наступний ранок вона вже виїхала в ту ж клініку на огляд, так як обличчя набрякло до неможливих розмірів. Там їй вклололи звичайне знеболююче і відправили додому, і після цього ситуація тільки погіршилася.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Жінці довелося в терміновому порядку викликати швидку допомогу. На відео постраждала показала рентгенівський знімок, на якому можна помітити гній, який дійшов до ока, практично до мозку. Коли лікар робив надрізи, жінка просто спорожнилася від болю.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Клініка "Дента-Профі" належить депутату місцевої облдуми Марині Бельковій, там же вона і працює головлікарем. Коментувати ситуацію вона відмовилася. Але, за словами Олени, в приватній розмові з пацієнткою Бєлькова заявила, що та сама в усьому винна. Тепер в події належить розібратися поліції.

Нагадаємо, пішла з життя легендарна Ольга Ільків: 101 рік важкого життя у в'язницях, на війні та боротьбі за Україну

Як повідомляв Знай.uа, незряча майстриня в'яже рукавиці для бійців до Дня ЗСУ - зігріває руки і серця

Також портал Знай.uа писав, що юний лейтенант взяв на себе відповідальність за життя товаришів, з 17 років в берцях - "Пройдемо по Луганську з синьо-жовтим прапором"