З сусідньої великої і небезпечної Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже тривожні події, прилетіли дивні новини. Так, один молодий чоловік, вирішив повернути "свій 2013-й рік".

Тоді на Красній площі на знак протесту художник Павленський прибив свою чоловічу принаду до бруківки, викликавши цим великий резонанс, а цього разу 24-річний Олексій спробував повторити цей вчинок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Інцидент на Красній площі, фото: Instagram
Інцидент на Красній площі, фото: Instagram

За інформацією журналістів, хлопець на ім'я Леха влаштував перформанс ввечері в понеділок, 6 грудня, приблизно о 23:30. Він скинув з себе частину одягу і вже був готовий міцно "приєднати" своє "дещо" до холодних каменів. Однак поліцейські затримали неадеквата і не дали йому "закріпитися".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

У відділі Леха пояснив, що вдома проводив обряд з надприродними силами, і духи наказали йому піти і прибити свої "яйця". Місце ритуалу також вказали вони. Зараз "закльопщик" з Долгопрудного знаходиться в психлікарні.

Раніше повідомляли, у Львові голий неадекват спустив свій "шланг" з балкона на перехожих.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві ледь спіймали літню ексгібіціоністку: "Бігала по вулиці і задирала халат".

Знай.uа писав, у Дніпрі збоченця примотали до стовпа скотчем-показував дівчаткам те, що в штанях.