Дівчина зізналася, що секретом її щасливих трирічних стосунків з хлопцем є короткі перерви. Про це вона написала у виданні «Інсайдер».

За її словами, вона зі своїм хлопцем разом більше трьох років. Кожні два місяці вони роблять перерву, і кожен зосереджується на своїх особистих інтересах та потребах.

"Нам знадобився рік, щоб усвідомити, що для того, щоб наші відносини працювали, була перерва», - зізнається вона.

Друзі не зовсім розуміють таку форму відносин, проте сама героїня історії і її молода людина відчувають себе щасливими.

"Це всього лише тижнева перерва у відносинах. Ми все ще разом. Не хвилюйтеся, у нас все добре. Наступного тижня ми відзначаємо нашу трирічну річницю", - каже вона.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

Хоча багато людей не розуміють, що відносини можна "ставити на паузу", для неї і її хлопця це єдиний спосіб реалізувати свої бажання як особистості з суперечливими інтересами.

Вони не відразу почали робити перерви. Коли вони з Семом зустрілися, дівчина знала, що їх відмінні риси будуть складним завданням.

"Сем - типовий екстраверт, який вміє спонтанно заводити розмову в чоловічому туалеті і ділитися гамбургерами з незнайомцями в автобусі. Я віддаю перевагу тихому суботньому вечору з келихом хересу в одній руці і романом Беверлі Дженкінс в іншій", - вважає автор.

Після року знайомства пара почала жити разом. З самого початку всі проблеми були зосереджені на їхніх особистостях. Сем думав, що вона ігнорує його емоційні потреби і не приділяє йому достатньо уваги. А дівчині було потрібно більше місця для самотності.

У День святого Валентина пара зрозуміла-перерва була тим, що їм потрібно, щоб залишатися разом.

"Що, якщо ми перервемо відносини?", - запропонувала вона Сему, бажаючи побачити його реакцію.

Відносини, фото з відкритих джерел
Відносини, фото з відкритих джерел

Якщо у неї не було достатньо часу для себе, а Сем не отримував належної уваги, в якому, на його думку, потребував, індивідуальне задоволення потреб було останнім засобом.

Пара підготувала список того, чого не можна було робити під час перерви: ніяких дзвінків, листів і повідомлень протягом двох тижнів. Незважаючи на спокусу перевірити один одного, вони просувалися вперед за нашим планом.

Сем і його подруга повернулися до відносин, відчуваючи себе щасливішим, ніж будь-коли.

"Озираючись назад, я розумію, що ми повинні були зробити це давним-давно. Наші розриви у відносинах тепер постійні. Ми приймаємо один раз на два місяці, іноді навіть раніше. Сем використовує перерви, щоб поспілкуватися зі своїми друзями та родиною, а я використовую їх для себе. Навіть незважаючи на те, що деякі люди засуджували цю угоду, вважаючи її обтяжливою, ми дуже щасливі, тому що повертаємося до відносин із задоволеними потребами. Тепер, коли один з нас помічає, що іншому потрібно трохи відпочити від відносин, ми просто запитуємо: "як довго?"» ,- резюмує дівчина.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.