У Дніпрі хлопець одружився на гумовій ляльці. Про це повідомляє портал Інформатор.

Подія проходила на Європейській площі міста. Все було схоже на справжнє весілля. Стояли стільці і арка для весільної церемонії, стіл з «фуршетом». Перехожі дивувалися і фотографували перформанс.
Згодом з'ясувалося, що захід був організований місцевим пранкером.

Психологи прокоментували дану ситуації. Зокрема Аліна Дейнека повідомила, що пранкер є певним проявом потреби молодого покоління до уваги".

"в даному конкретному випадку, підозрюю що хлопець вибрав таку наречену, тому що це обговорювано і заборонено, тому що все, що пов'язано з сексом у нас табуйовано", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зокрема, психолог Максим Реуцький повідомив, що на такій позиції стоїть багато чоловіків.

"Багато чоловіків, наприклад, в Європі вибирають спрощений варіант відносин, тобто гумову ляльку для с*ксуальних забав, тому що такі відносини приносять менше емоційної напруги, обов'язки, претензій, вимог, менше відповідальності", - зазначив він.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.