В Інтернеті з'явилася інформація про те, що в столиці Російської Федерації (в Москві), хлопець згвалтував трансгендера в електричці.

Він переплутав його з жінкою, що стверджує потерпілий з міста Орел. Він завжди відчував, ніби знаходиться не в своєму тілі. Однак зважився на зміни без будь-яких консультацій у лікарів. Хлопець не ходив до лікарень і приймав гормональні препарати для зміни фігури і голосу, без свідчення медпрацівників.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Росіянин заявляє, що у нього навіть були "шанувальники" в Москві. Він їздив до них в гості і зависав. У одного з них він залишився в жіночому одязі, з 200 рублями в кишені і з нижньою білизною. Так він познайомився з 22-річним Сергієм Л., на Курському вокзалі. Він попросив у хлопця купити йому квиток до Твері.

Молодий чоловік був п'яний. Разом вони сіли в електричку, опинилися в хвостовій кабіні біля станції "Іподром" і тоді трансгендер з Орла став свідком якихось дивацтв. 22-річний Сергій почав показувати йому порнографічні матеріали на телефоні і згодом, не стримавшись, чіплятися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Електричка, фото: скріншот з відео
Електричка, фото: скріншот з відео

Коли потерпілий пробував чинити опір, Сергій почав його душити. І він навіть не зупинився, коли той зізнався, що не є дівчиною. Хтивий хлопець був затриманий слідчими Західного МСУТ СК РФ. Справа була передана до суду і тепер Сергій заявляє, що потерпілий бреше і все відбувалося за обопільною згодою.

Нагадаємо, темношкірий хлопець намагався зґвалтувати харків'янку в ліфті після "невдачі" з іншого: "А відео є?"

Як повідомляв "Знай.ua", Емілі Ратаковскі заговорила про домагання і згвалтування в юному віці: "Не могла дозволити собі їжу"

Знай.ua писав, у Харкові згвалтована 27-річна дівчина за "загадкових" обставин: підозрюваний в бігах, шукають скрізь