Мандрівник у часі, який стверджує, що повернувся з 2485 року, поділився ключовими подіями, які відбудуться в грудні, і каже, що в Різдво «потрясе світ».

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Самопроголошений мандрівник у часі відмовився від своїх останніх прогнозів на останній місяць 2021 року і сказав, що нас чекають дві важливі дати, які «шокують світ».

Той, хто подорожує в часі стверджує, що прибув з 2485 року. Він раніше прославився, коли попередив землян про велике відкриття, яке повинно бути знайдено в Атлантичному океані.

Пост в ТикТок
Пост в ТикТок

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Без будь-яких доказів того, що щось відбувається, він дав короткі відомості про дві конкретні дати грудня.

У своєму останньому пості він сказав: "20 грудня вісім людей отримають надздібності від енергетичних хвиль Сонця. А 25 грудня (Різдво) в цей день відбудеться щось грандіозне, що потрясе світ і назавжди змінить спосіб життя людей. Це потрясе весь світ. Цей великий день запам'ятається на століття. Це на 100% доведе, що я мандрівник в реальному часі, не забувайте дату".

Його послідовники швидко перейшли до коментарів і зробили свої припущення.

Сонце
Сонце

Один сказав: "Звичайно, 25 грудня - день народження нашого Спасителя!", "Ісус народився в 2021 - й раз", - пожартував другий, але третій написав: "Це правда. Різдво завжди згадують щороку в сім'ях, на зустрічах і зборах".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дмитро Комаров показав секрети з Карпат.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про армію проти НЛО.