Президент України Володимир Зеленський досить часто ділиться з громадянами будь-якими особистими досягненнями, нововведеннями, анонсами і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Зараз глава держави поїхав в Донецьку область під час робочої поїздки. Він побував на передових позиціях воїнів ЗСУ, в зоні проведення ООС (операції об'єднаних сил), щоб привітати наших захисників з Днем Збройних Сил України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Президент ознайомився з оперативною ситуацією в зоні проведення ООС, оглянув командний пункт бригади ЗСУ, поспілкувався з військовослужбовцями, а також вручив їм цінні подарунки - п'ятьом воїнам державні нагороди.

"Маю честь сьогодні бути разом з вами. Дякую вам за те, що захищаєте суверенітет і територіальну цілісність України. Переконаний, що з такими людьми, як ви, ми обов'язково переможемо", - заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Він попросив Захисників України берегти себе і згодом розповісти дітям про героїзм нашої армії.

"Слава Україні!", "Найкращий! Зі святом всіх!", "Наш народний Президент❤️", "Дай Боже!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, тисячі Зеленського вистачить не для всіх українців: у Кабміні повідомили, кого "ощасливлять"

Як повідомляв "Знай.ua", головні меседжі щорічного послання Володимира Зеленського: економічний паспорт українця, зарплати в 2022-му і подвійне громадянство

Знай.ua писав, юний лейтенант взяв на себе відповідальність за життя товаришів, з 17 років у берцях - "Пройдемо по Луганську з синьо-жовтим прапором"