У Росії на 52 році життя раптово помер Олег Еміров-композитор, саунд-продюсер телеканалів "НТВ", музикант. Він відомий, в першу чергу, завдяки творчій співпраці з групами "Сплін", "колібрі" і Tequilajazzz. Повідомлення про цю сумну подію з'явилося на сторінці групи "Колібрі" в соціальній мережі Facebook.

«У нас велике горе. Сьогодні вночі помер наш дорогий друг Олег Еміров. Музикант рідкісного і великого дару, найвищого рівня культури, мудрий друг, надійний товариш», — журяться в групі.

За попередньою інформацією, причиною смерті музиканта і композитора стали проблеми з серцем.

"Світла пам'ять дивовижній людині і справжньому музиканту!",- співчувають під повідомленням про смерть ті, хто його знав і любив його творчість.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Скрін, ЗМІ Олег Еміров
Скрін, ЗМІ Олег Еміров

Еміров також став автором музики до десятків передач, серед яких «Намедни», «програма максимум», «Школа лихослів'я». Йому належить створення звукового оформлення для каналів ТНТ,» ТВ Центр «і українських каналів» К1 «і»К2".

Нагадавши, помер легендарний батько Даші Малахової, який керував "Театром на Подолі" і вчив Єфросиніну: "як сумно і боляче...."

Раніше Знай писав, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" поховали: дочка ридала над труною, а Сергій Жигунов навіть не приїхав

Також Знай повідомляв, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу. Зірка радянського і російського кіно Валерій Гаркалін помер сьогодні, 20 листопада