Закінчується перша зимова і грудневий тиждень, дивлячись на яку складно прогнозувати, що нас чекає далі і чи буде Новий Рік сніжним.
Частина регіонів хоч і лякають "мінусовою" температурою, однак, якщо глянути на прогноз на весь наступний тиждень, стає не так страшно. Українців знову чекають тепло і до +10. Однак один день все ж доведеться потерпіти. Західні області знову занурить в мокрий сніг і дощі, коли всіх інших чекає сонячний спокій.

Погода, фото знай.иа
Погода, фото знай.иа

Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"У неділю опади в Україні очікуються практично повсюдно, але періодичні, невеликі. У суботу та неділю найкраще спостерігати і брати приклад з кішок - зануритися в перину, плед або дальній затишний куточок, постійно їсти щось смачне, спати мінімум 18 годин. А також можна не відходити далеко від холодильника, добуваючи звідти компоненти для якоїсь випічки на вечір, щоб потім обкластися чаєм, спеченим пундиком, планшетом з серіалом або класною книжкою", - пише вона в публікації.

У неділю, 5 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -1℃ ...+8℃ вдень і -7℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям всіх регіонів, крім південних, де ще хоч як-небудь можна пересуватися по вулиці без дублянки і рукавичок. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...+2℃ вдень, вночі -3℃ ...-5℃.

Прогноз погоди на 5 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 5 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", Україна накриє потужна магнітна буря, буде "ковбасити" три дні: як уберегти серце і голову

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Знай.ua писав, що не можна подавати на новий 2022 рік: доведеться обійтися без шампанського і холодцю