З Одеської області прийшли доволі цікаві новини для всіх любителів дуже дивовижних штучок. Справа в тому, що на самій околиці містечка Южний вирішили влаштувати "красу", побудувавши дуже незвичайне приміщення, де люди зможуть справляти свою нужду. Виявляється, тепер перед входом в такий "дзеркальний" туалет можна буде відразу подивитися на себе і навіть на все навкруги.

Повідомляється, що всі зовнішні стінки туалетного будиночка покрито дзеркалами, в яких відбивається небо, Церква і житлові будинки ще радянського планування - ось такий кіберпанк, який ми заслужили.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

Дзеркальний туалет під Одесою, фото: Instagram
Дзеркальний туалет під Одесою, фото: Instagram

Дивину можна знайти на перехресті вулиці Будівельників і проспекту Миру. Тут поки ще тільки поле, але в подальшому планується створення декількох спортивних майданчиків і зони відпочинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що дзеркальна поверхня туалету в якомусь сенсі слід концепції дизайну реконструкції проспекту Миру. Там раніше встановили величезну дзеркальну кулю. Згідно з даними сайту Prozorro, на туалет витратили майже 3 млн гривень з бюджету.

Дзеркальний туалет під Одесою, скріншот: google maps
Дзеркальний туалет під Одесою, скріншот: google maps

Дзеркальний туалет під Одесою, скріншот: prozorro
Дзеркальний туалет під Одесою, скріншот: prozorro

Раніше повідомляли, злодій застряг під час пограбування і попросив копів врятувати його: вибратися самостійно не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа, українців обурили умови дитячої інфекціонки: обдерті унітази, смердючі ганчірки і раковини з "совка".

Знай.uа писав, 15-річна школярка народила в туалеті, незважаючи на місячні і негативний тест: "Мама побачила голівку...".