Традиційно 4 грудня, православні віряни вшановують день, коли святий Іоаким та свята Анна привели маленьку Марію на служіння Господу Богу. Саме тому це, свято називається Введення у Храм Пресвятої Богородиці.
У цей день прийнято звертатися до Пресвятої Діви Марії та просити заступництва та здоров'я для всієї родини, передає портал "Доброта".

Введення у Храм Пресвятої Діви Марії
Введення у Храм Пресвятої Діви Марії

В цей день виконайте три речі, щоб вся ваша сім'я була здоровою:
  1. Разом з дітьми сходіть до церкви та помоліться. Попросіть у Діви Марії захисту і заступництва, здоров’я, щастя, добробуту для своїх дітей. До святої можна звертатися і вдома перед святим образом, головне, щоб від щирого серця.
  2. Освятіть в церкві воду та напоїть дітей для міцного здоров’я, чоловіків для відданості, а жінкам, щоб бути завжди коханою.
  3. Обов’язково сходіть в гості або прийміть їх у себе. В цей день прийнято відвідувати батьків, а якщо такої можливості немає перешліть гостинця — це захистить родину від бід на весь наступний рік.

Нагадаємо, 2 грудня — святого Авдія Дбайливця: історія, традиції, народні прикмети та що потрібно зробити аби отримати захист. В цей день моляться до святого про захист від фінансових труднощів

Також Знай писав, день святих Романа і Платона - 1 грудня: значення імені, про складний характер і боротьбу з одноманітністю. Про значення імені, привітання зі святом, а також сумісність імен

Раніше Знай повідомляв, у Києві готуються до встановлення 31-метрової ялинки: як виглядатиме головна красуня 2022 року. Передбачається, що ялинка в столиці буде товщі попередньої.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще