Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ
Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ

"Холостячка" Злата Огнєвіч вибрала у фіналі Андрія Задворного

Відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебачення - "Холостячка". У фіналі Злата вибрала Андрія Задворного. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, що ж, все таки відбувалося в цей вечір.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Аліна Гросу показала, як змінювалася з віком - більше не хоче бути пиріжечком

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У підписі до архівних фотографій Аліна розповіла, яким чином вона змогла так перетворитися, і як вона підтримує свою фігуру зараз. За словами артистки, жодних жорстких дієт вона не дотримується, голодом себе не морить і в спортзалі не ночує.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

Воїни ЗСУ показали тих, хто не дозволяє їм здатися: від потужного флешмобу до Дня української армії навертаються сльози

До 30-річного ювілею української армії військовослужбовці запустили флешмоб в соціальних мережах і наочно показали, кого вони захищають і заради чого наражають свої життя на небезпеку.

Осінній призов, фото: армія Інформ
Осінній призов, фото: армія Інформ

Військовий призов в Україні скасовувати не будуть, але змінять термін служби: заява Міноборони

У Міністерстві оборони України розглядають рішення про скорочення терміну військового призову на строкову службу. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков 3 грудня у Верховній Раді, під час Години запитань уряду. Міністр вважає, що не потрібно закликати юнаків на довгий період військової служби і заявив про велику ймовірність того, щоб зробити його більш коротким і значно скоротити.

Українці в метро, фото: Знай.ua
Українці в метро, фото: Знай.ua

Подорожчає все - від інтернету до квартир: українці вимагають не підписувати закон 5600 і ось чому

Найрезонанснішим рішенням парламенту цього тижня стало затвердження скандального "антинародного" Закону - низка передбачених ним податків суттєво вдарить по гаманцю тисяч українців. Ця новина викликала масову хвилю протестів як серед звичайних громадян, так в експертному колі. На ситуацію миттєво відреагували і міжнародні фахівці, висловивши своє категоричне "проти".