Жителі всієї планети стурбовані вирубкою лісів, які так необхідні Землі. Однак, як з'ясувалося, ця проблема хвилює не кожного, особливо в Україні. Адже під вирубку пішла частина лісу, від чого навіть Грета Тунберг була б в шоці.

Винуватцем стала "Нова пошта", яка під свій аеродром вирубала весь ліс біля села Проліски, по Бориспільській трасі. Про це повідомив депатут Київської обласної ради Володимир Горковенко.

"Це був ліс поблизу села Проліски, по Бориспільській трасі. Тепер - одні пні. Тисячі пнів. Саме так виглядає майбутній аеродром Нової Пошти. Його будують для розрекламованої опції – доставка товарів безпілотниками. Площа летовища орієнтовно 20 гектарів.
Як мені зрозуміло, дозвіл на вирубку лісу ніхто не давав. Жодної копійки компенсації за зрізані дерева громада не отримала. Хоча Нова пошта може заперечити! Або писати запит?!!"

Скріншот поста Володимира Горковенка
Скріншот поста Володимира Горковенка

У коментарях тут же з'явився представник Нової Пошти Андрій Волошко і пообіцяв переговорити з колегами на цю тему і повернутися з відповіддю. Ця сама відповідь не змусила себе довго чекати. І Андрій підтвердив інформацію про вирубку лісу, але сказав, що все законно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вирубка лісу Новою Поштою
Вирубка лісу Новою Поштою

Вирубка лісу Новою Поштою
Вирубка лісу Новою Поштою

"Зелені насадження прибираються тільки згідно з чинним законодавством виключно під необхідну забудову. Вартість насаджень повністю сплачена до бюджету. Додатково Нова пошта організовує висадку нових ділянок лісу разом з профільними установами."

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Звичайно ж, українці виявились незадоволеними таким вчинком Нової пошти і масово вирішили відмовлятися від їх послуг.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що українці повідомили про свіжий розвод з шампунем на "Новій пошті".

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта оновила тарифи на 2022 рік