39-річний Роман Федорцов сфотографував химерну морську істоту, яка, як стверджують користувачі соцмереж, схоже на "чізбургер з зубами" або черепаху-ніндзя-підлітка-мутанта.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рибалка виявив химерну морську істоту, і користувачі соціальних медіа стверджують, що воно нагадує "чізбургер з зубами".

Роман Федорцов, 39 років, з Мурманська, Росія, працював на комерційному рибальському судні, коли зробив дивне відкриття.

У той час як рибалка зазвичай ловить тріску, пікшу і скумбрію в Норвезькому і Баренцевому морях, на палубі іноді з'являються більш химерні і несподівані морські мешканці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Знявши невідомого звіра з дна моря, Роман зробив знімок, яким пізніше поділився в Instagram.

Його послідовники в соціальних мережах порівнювали його глибоководне відкриття з чізбургером або черепахою-ніндзя.

Невідома риба
Невідома риба

Його навіть порівнюють з сендвічем з куркою, через його слизистого оранжевого кольору.

У своєму пості Роман обмірковував, на який саме бутерброд схоже водна істота і з якої мережі ресторанів швидкого харчування воно могло бути.

Цікаві користувачі Instagram задавали питання про те, що це за істота, в розділі коментарів, і цей пост сподобався більш ніж 11000 чоловік.

"Чорт візьми, я навіть не зрозумів, що це риба", "Спочатку я подумав, що це новий сендвіч з куркою", "що за фігня?" ,- писали люди коментарі під постом хлопця.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, як правильно зберігати продукти в холодильнику.