Можливо, ви помітили, що завжди є невелика кишеня, яка вшивається в трусики. І люди тільки дізнаються, для чого це насправді.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Більшість жінок, напевно, помітили, що до їх трусиків вшита невелика кишеня.

Але чи задавалися ви коли-небудь питанням, чому він там? Що ж, причина нарешті розкрита - ця кишеня безумовно не в нижній білизні для зберігання речей.

Насправді вся справа в гігієні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кишеня, по суті, - ластовиця нижньої білизни.

Ластовиці часто виготовляються з дихаючої тканини, такої як бавовна, яка забезпечує сухість і вентиляцію геніталій.

Вони також мають високу абсорбуючу здатність і запобігають тертю, що знижує ризик зараження.

Якщо подумати, то синтетика не може забезпечити захист від тертя, поту або бактерій. Саме через це необхідна бавовняна ставка.

Труси
Труси

З іншого боку, синтетичні матеріали не забезпечують захисту від тертя, поту і бактерій, тому бавовняна вставка важлива.

Цікавий чтоловік запитав на форумі: "Чому так багато трусиків мають цей маленький бантик по центру спереду? Звідки взялася ця фішка?"

Одна людина відповіла: "Що стосується коріння традиції? Вона прийшла з часів доеластичності, коли ваше нижню білизну утримувалося на місці за допомогою стрічки, протягнутою через шнурок з вушком на верху".

Згідно з іншим плакатом Reddit, раніше жінки вставали до світанку і одягалися в темряві або при свічках. Вони стверджували, що луки допомогли їм збагнути, в який бік повинні ходити їх трусики.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Лопес розчулили публіку теплими сімейними кадрами.