Народний депутат від Партії "Слуга народу" Юлія Гришина з'явилася у Верховній Раді України з футболкою "За президента проти олігархів", але з одним невеликим і досить дорогим "але".

Її вбрання підкреслює брендова річ вартістю близько 70 тисяч гривень. Йдеться про сумку від Saint Laurent, яка була помічена під час виступу глави держави Володимира Зеленського, 1 грудня 2021 року.

Володимир Зеленський - скріншот
Володимир Зеленський - скріншот

Вартість цього аксесуара 2150 євро, що дорівнює близько 67 тисячам гривень за нинішнім курсом. Можна помітити, що Юлія Гришина вирішила прийти на чергове засідання в класичному костюмі, але не чорного, а ніжно-рожевого кольору, підкресливши образ раніше згаданої футболкою, зробленої в кольорах партії "СН". Також можна помітити і окуляри-крапельки, з тонкою срібною оправою.

Сумка, скріншот: fwrd
Сумка, скріншот: fwrd

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сумка, скріншот: fwrd
Сумка, скріншот: fwrd

Якось раніше 43-річну Юлію Гришину кілька разів помічали в парламенті в речах від іменитих брендів. Влітку, в червні 2021 року, на ній були туфлі Bottega Veneta десь за 20 тисяч гривень, і ще одну сумку цього бренду, за 1600 євро.

"Колгосп за великі бабки. А якщо не знати, що це за бренди?", - пишуть один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, учасникам ЗНО 2021 виплатять по 100 тисяч грн: у Раді прийняли постанову і назвали умови

Як повідомляв "Знай.ua", інфляція дісталася до їдальні Верховної Ради, ціни злетіли до небес: 25 гривень за чашку чаю

Знай.ua писав, Микола Тищенко може посунути Віталія Кличка в Києві: власник "Велюру" заявив про повну готовність