Минуло вже кілька днів першого зимового місяця, які продемонстрували абсолютну невпевненість в тому, якою хоче бути погода перед Новим Роком.
Спочатку ми бачимо, що в грудні хоче опинитися сніг, який вже через лічені миті зникає, залишаючись лише в найбільш недоступних і холодних куточках населених пунктів. Після цього, всю увагу на себе звертають антициклони. Наприклад, вже завтра температура знову підніметься до 10 градусів в окремих областях.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Синоптики поділилися прогнозом погоди на п'ятницю, тому зараз ми дізнаємося - кого чекає мокрий сніг з дощем, а кого спокій, сонечко і відсутність будь-яких опадів. Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"Атмосферний фронт зумовить опади, мокрий сніг та дощ, переважно невеликі. Чи не перемерзайте, дихайте все одно свіжим повітрям - у кого вже яке є, поменше користуйтеся громадським транспортом - хіба в разі потреби. Побільше ходіть пішки, регулярно міняйте маски, зателефонуйте старим і літнім сусідам або родичам - їм особливо сумно в цю похмуру погоду", - пише вона в публікації.

У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -1℃...+14℃ вдень і -1℃ ...+8℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних регіонів, де і сфокусовано максимальну кількість п'ятничних опадів, найтепліше - в південних і східних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (Південного, північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +4℃ ...+6℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", Україна накриє потужна магнітна буря, буде "ковбасити" три дні: як уберегти серце і голову

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Знай.ua писав, що не можна подавати на новий 2022 рік: доведеться обійтися без шампанського і холодцю