У мережі розповіли історію пари, яку звела служба в армії. Зустрілися, і зрозуміли, що це доля - тепер нерозлучні.

Про це стало відомо завдяки порталу АрмияInform, де регулярно сповіщають новини з передової, а також розповідають про героїв, які зберігають наш з вами світ.

Анатолій та Інна виконують завдання на сході країни, і знаходяться при цьому на сусідніх позиціях, відстань між якими не більше трьох кілометрів. Навіть незважаючи на це, через щільний графік вони бачаться всього раз на місяць.

Анатолій та Інна, фото: Арміяінформ
Анатолій та Інна, фото: Арміяінформ

Вони ще юні, йому 21, а їй тільки виповнилося 20, але, при цьому вони вже заговорили про те, щоб створити свою сім'ю.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Якби не армія, цієї любові могло б і не бути. Перша зустріч Анатолія та Інни відбулася у військовій частині, вони одночасно туди прибули для того, щоб підписати контракт для проходження військової служби. Спочатку були просто друзями, але, потім все переросло в любов.

Анатолій, фото: Арміяінформ
Анатолій, фото: Арміяінформ

"Я просто приїхала з другом у військову частину підтримати його. Потім було якесь запаморочення, а прийшла в себе я, коли в контракті вже стояв мій підпис. Але, ймовірно, це була доля-поки оформлялися документи, я познайомилася з Анатолієм", – посміхається Інна.

Батьки до останнього не знали, що вона вирішила пов'язати своє життя з військовою справою. Вони спокійно її відпускали в інші міста, так як знали, що вона в пошуках себе, але, таке рішення їх шокувало. Але, при цьому нічого говорити не стали, ніяк не впливали і не намагалися відрадити, а недавно батько і зовсім заявив, що пишається дочкою.

Анатолій же мріяв про цю службу з самого дитинства, і навіть намагався вступив до військового ліцею. Спроба була невдалою, він відправився в юридичний коледж, але мрію не залишив.

Інна, фото: Арміяінформ
Інна, фото: Арміяінформ

"Інна для мене - це і приклад для наслідування, і людина, якій я можу довірити своє життя в бою. Я пишаюся, що вона вибрала мене. Я гордий тим, що моя дівчина, моя майбутня дружина – військова, і вона дійсно знаходиться тут на своєму місці", – ділиться хлопець.

Коли вони вирушать у відпустку, то планують офіційно оформити свої стосунки, а зараз вони продовжують виконувати завдання на передовій, і молитися, щоб їх друга половинка повернулася додому живою.

Нагадаємо, що українка стала на захист країни разом зі своїми дітьми-вся сім'я в ЗСУ

Раніше повідомлялося, що еростой аграрій перетворився на загартованого воїна ЗСУ заради кожного українця

Також, 29-річний харків'янин помер від пострілу путінського снайпера на Донбасі