Стало відомо про те, що в естонській столиці, в місті Таллінн через снігопад не змогли вийти на роботу незвичайні кур'єри. Йдеться про роботів, які здійснюють доставку по місту.

Про це стало відомо завдяки роликам, які почали поширювати по інтернету. Виглядає це диво-техніки досить забавно, адже, вони виявилися просто безпорадними.

Роботи-кур'єри Starship в Талліні застрягли в заметах після того як в місті несподівано випав сніг. По засніженій вулиці утворилася ціла пробка з доставщиків, і не змогли доставити вчасно замовлення.

Через маленьких коліщаток вони не змогли пересуватися по снігу, і місцевим службам підтримки довелося звільняти їх.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Заробили такі роботи всього кілька місяців тому, і у жителів Талліна є можливість замовити продукти харчування з ряду місцевих супермаркетів за допомогою спеціальних роботів. Плата за доставку складає всього 0,99 євро, і це найнижча ціна у всій країні.

Роботи-кур'єри, фото: скріншот з відео
Роботи-кур'єри, фото: скріншот з відео

Вміщають в собі вони до трьох повних пакетів, і є справжньою екологічною альтернативно автомобілям, мопедам, і так далі. У такий спосіб творці намагалися розвантажити дороги, і скоротити кількість шкідливих викидів в атмосферу.

"Попит на безконтактну кур'єрську доставку — особливо на доставку продуктів харчування — стрімко зростає. Саме тому ми вирішили розширити зону обслуговування Starship в Таллінні, щоб пропонувати ще більшій кількості людей можливість недорого і з турботою про навколишнє середовище замовляти продукти харчування" - розповіла директор компанії.

Як вони будуть справлятися з проблемою снігу надалі - невідомо, чи потрібно дочекатися офіційної заяви.

Нагадаємо, що пенсіонерам розповіли про конфлікт з "Укрпоштою"

Раніше повідомлялося, що вартість доставки посилки на Новій пошті зросла по дорозі до клієнта

Також, українець показав, як Нова пошта виманює гроші